Informace pro účastníky konference ŽIVÝ FOLKLOR

22.04.2015 23:59

Vážení účastníci,

máme pro vás doplňující informace ke konferenci Živý folklor, která se uskuteční již tento pátek 24. dubna 2015 v Městské knihovně Břeclav.

Parkování a místo konání:

Nejbližší možnost parkování je u koupaliště nebo u městské tržnice. Ze směru od Hodonína odbočte na druhé světelné křižovatce doprava nebo doleva a cesta vás k parkovišti dovede. Knihovna je zelená budova mezi okresním soudem a spořitelnou. Pokud nebude vadit placené parkování, tak je také možné parkovat na parkovišti za bývalým městským úřadem. Na čtvrté světelné křižovatce odbočte doprava kolem budovy České pojišťovny a parkoviště je po pravé straně.

Oběd:

Oběd není hrazen v rámci konference. Každý účastník si oběd zajistí sám. Za organizátory navrhujeme blízké Bistro u cukrovaru.

Úhrada konference:

Často se ptáte, jakým způsobem a kolik máte za konferenci zaplatit. Náklady konference jsou hrazeny z grantu Města Břeclavi a dalších dárců, takže v rámci pilotního projektu je konference zcela zdarma. O přestávkách na Vás čeká malé občerstvení, oběd je ale ve Vaší režii.

Budete-li mít zájem, bude-li se Vám konference líbit, můžete nám svůj vděk dát najevo finančním příspěvkem: osobně na konferenci či zasláním na náš bankovní účet u ČSOB 224 781 432/0300 s variabilním symbolem 24042015.

 

 

 

Zpět