Charitativní večeře s filantropem Martinem Hausenblasem

21.11.2013 13:02

Ve čtvrtek 5. prosince se v mikulovském hotelu Templ uskuteční již potřetí charitativní večeře s významnými hosty.

Jihomoravská komunitní nadace zahájila tuto tradici v roce 2011, kdy naše pozvání přijala Její Excelenci paní Valerii Raymond, velvyslankyně Kanady. Minulý rok přijala pozvání paní Magdalena Vašáryová, žená, která je jak uznávanou herečkou, tak i významnou političkou a diplomatkou. 

Letos na úspěšnou tradici navazujeme, když jsme si dovolili pozvat gentlemana, který je – zatím – pro naši společnost a media atraktivní méně než například diplomaté, herci či politikové. Ve vyspělých demokraciích se o takových lidech ale mluví se stejnou, ne-li vyšší, úctou. Našim prvním pozvaným z tohoto vybraného klubu je Martin Hausenblas. Tento mladý, ale významný severočeský podnikatel, majitel firmy Adler, patří k nové vlně strhávající stále více úspěšných podnikatelů k disciplíně zvané filantropie. Více informací o něm naleznete zde: www.hausenblas.cz
 

Charitativní večeře jsou zejména ve Spojených státech amerických velmi oblíbené, protože se při nich setkávají představitelé měst a regionů a ti svou účastí na charitativní večeři demonstrují svou podporu dobročinnosti obecně, tak i konkrétní neziskové organizaci, v jejíž prospěch výtěžek z benefiční večeře jde. Neméně důležitý je i rozměr lidský a společenský, tedy příležitost potkat se zajímavými lidmi a významnými osobnostmi, navázat kontakty osobní, obchodní a společenské.

Více informací ke stažení zde.

Chcete-li se zúčastnit, kontaktujte prosím Zlatu Maděřičovou na zlata@jmkn.cz či 777 112 437.

 

Zpět