Již 7. ročník Dobročinné aukce vína v pražském Marriottu

08.11.2013 15:03

Převzato z www.dobrocinnaaukce.cz:

DOBROČINNÁ AUKCE NADACE VIA A JIHOMORAVSKÉ KOMUNITNÍ NADACE
11. listopadu 2013 od 18 hodin v hotelu Prague Marriott

Vážení hosté,
letos jsme pro vás opět připravili množství lákavých dražebních položek. Věříme, že potěšíme milovníky vybraných moravských vín, uměleckých děl i nevšedních zážitků. Budete moci vybírat z děl nejvýznamnějších současných umělců Olbrama Zoubka, Jiřího Sopka, Pavla Brázdy, Krištofa Kintery, Davida Černého a dalších, dále z tvorby oceňovaných českých designérů a šperkařů a nebudou chybět ani unikátní zážitky, mimo jiné golf s trenérem české golfové špičky Kinem Navarrou v rezortu Kunětická hora, noc nad Prahou v novém One Room hotelu Žižkovské věže či koncert hvězdné jihoafrické sopranistky Pretty Yende. Vydražit si budete moci také unikátní rybářskou loď, jejíž příběh se dozvíte v průběhu slavnostního večera.
Loňský výtěžek aukce rekordních 1,3 milionu korun byl věnován na podporu obecně prospěšných projektů občanských komunit po celé zemi. Výtěžkem letošní aukce bychom rádi podpořili programy Nadace VIA zaměřené na rozvoj života českých měst a obcí a dále program obnovující tradice české filantropie, například prostřednictvím vydávání čtvrtletníku Umění darovat.

Přijďte si rozjasnit listopadový den vínem, které má jiskru a vůni. Bohatý raut pro Vás připraví šéfkuchař hotelu Prague Marriott Jan Wiesner.

Srdečně vás zveme a těšíme se na vás,

Jiří Bárta, Petra Krystiánová a Martina Faltýnová
Nadace VIA

a Zlata Maděřičová, Jihomoravská komunitní nadace

 

www.dobrocinnaaukce.cz

 A další položky...

Zpět