BeneficeFest 2010

31.08.2010 09:35

 Již druhý ročník benefiční akce letos pořádají dobrovolníci fungující pod záštitou Jihomoravské komunitní nadace. Akce se uskuteční v kulturně vzdělávacích prostorách ZOO Hodonín 4. září 2010 od 14. hodin.

Dobrovolníci Klubu přátel Jihomoravské komunitní nadace zvou na benefiční akci „Benefice Fest“, která se uskuteční v sobotu 4. září 2010 od 14. hodin v kulturně vzdělávacích prostorách Zoo Hodonín. Lákají na pestrý stánkový prodej, čajovnu, fireshow, tematickou výstavu sociálně ekologického hnutí Nesehnutí (www.nesehnuti.cz) „Zaostřeno na hypermarkety“, promítání dokumentu „Skutečná cena potravin“ a krátké prezentace Občanského sdružení Krok Kyjov. Odpolední program je připraven dětem, které si mohou přijít zasoutěžit a získat zajímavé ceny, zábavu pro ně zajišťuje Středisko volného času Duha Hodonín. Od 18.00 se představí pražská sestava „Vrtule 1“, následuje místní kapela „Hadramašmátrá“ a večer vyvrcholí v podání seskupení „Final Fiction“, finalistů mezinárodní soutěže International Live Award z Břeclavi.

Benefice Fest je benefiční akce, kterou pořádají dobrovolníci Klubu přátel Jihomoravské komunitní nadace. Jihomoravská komunitní nadace dobrovolníkům poskytuje záštitu jednak proto, aby se naučili uspořádat akci, finančně i technicky ji zajistit, a také proto, aby objevili svá skrytá nadání, naučili se nové věci. Důležité je, že zodpovědnost přebírají sami na sebe.

 

Jihomoravská komunitní nadace vznikla v roce 2008 z iniciativy sdružení Echo Moravia a působí na území Břeclavska a Hodonínska. Podporuje kulturní, výchovné, ekologické, sportovní a další prospěšné projekty, které přinášejí prospěch místním obyvatelům a přispívají k rozvoji regionu. Podporuje činnost lidí, kterým není lhostejný osud místa, ve kterém žijí. Klub přátel Jihomoravské komunitní nadace je skupina dobrovolníků z Hodonínska a Břeclavska, kteří se aktivně zapojují do aktivit nadace a pod její záštitou pracují na svých vlastních projektech.

Autorka: Kateřina Hájková

 

Více informací:

Eliška Galušková, koordinátorka akce, eliska@jmkn.cz, 723 719 679

Zlatka Maděřičová, ředitelka Jihomoravské komunitní nadace, zlata@jmkn.cz, 777 112 437

Zpět